Nieuws


Ben jij onze nieuwe trainer?

Geplaatst 27 sep. 2012 05:54 door Onbekende gebruiker

Club Brugge Foundation is op zoek naar trainer Voetbalkraks
Club Brugge Foundation is op zoek naar vrijwilligers die het trainersteam van de Voetbalkraks wensen te vervoegen.

Functiebeschrijving

De Voetbalkraks zijn een aparte voetbalploeg voor kinderen met autisme en gedragsproblemen die binnen Club Brugge wekelijks trainen op zaterdagvoormiddag. Deze kinderen vallen bij andere reguliere voetbalploegen uit de boot. Met de Voetbalkraks wil Club Brugge ook deze kinderen laten thuis voelen bij de grote blauw-zwarte familie. Om de werking van de Voetbalkraks te verstevigen is de Club Brugge Foundation op zoek naar extra trainers.

Profiel

Je  bent  beschikbaar op zaterdagvoormiddag van 9u tot 11u30 en je bent bereid je te engageren voor het hele seizoen? Je hebt enige affiniteit in het begeleiden van kinderen binnen de doelgroep (bv: pedagogisch diploma, leerkracht, opvoeder)? Ervaring in het voetbal of als voetbaltrainer is een pluspunt.

Aanbod

We bieden je
 • een abonnement voor de thuiswedstrijden van Club Brugge
 • een trainers kledijpakket van PUMA
 • een fijn team van begeleiders om in mee te draaien

Interesse?

Stuur je kandidatuur en motivatiebrief naar peter.gheysen@clubbrugge.be.

Leekens trainde Voetbalkraks

Geplaatst 27 sep. 2012 05:50 door Onbekende gebruiker

Georges Leekens, destijds Bondscoach, en zijn staf gaven op zaterdag 2 april 2011 een training aan de Voetbalkraks. Leekens werd, destijds, tijdens Music for Life - een actie van Studio Brussel – geveild voor het goede doel. De supporters van Club Brugge, verenigd in Blauw Zwart Forum deden met 4.600 euro het hoogste bod op Leekens.

Blauw Zwart Forum had beslist om de training weg te schenken aan de Voetbalkraks. Dat zijn jongens en meisjes met autisme en gedragsproblemen die heel graag voetballen. Bij Club Brugge krijgen ze de kans om te trainen en vriendschappelijke wedstrijden te spelen.


G-voetbaltornooi was een succes

Geplaatst 27 sep. 2012 05:46 door Onbekende gebruiker

Zaterdag vond het G-voetbaltornooi plaats op het kunstgrasveld van Club Academy. Het G-tornooi is bedoeld voor mensen meet een motorische en/of mentale beperking en werd georganiseerd door Club Brugge Foundation, Club Brugge G-ploeg Recreas en Recreas West-Vlaanderen. Er waren maar liefst 14 deelnemende teams waaronder de Club Brugge G-ploeg Recreas en de voetbalkraks van Club Brugge, elk met twee teams.

Tijdens de middagpauze kwamen hoofdcoach Georges Leekens en Ryan Donk langs met het nieuws dat Ryan Donk zijn contract net voor een jaar verlengd had.

Onder een stralende zon en in aanwezigheid van heel wat supporters werd het tornooi in de namiddag afgewerkt. Nadien was er nog tijd voor een rondleiding in en rond het Jan Breydelstadion. Uiteindelijk vertrok iedereen tevreden naar huis mét een beker en een T-shirt als souvenir.

Meer informatie en foto's op http://clubbrugge.be/nl/foundation/nieuws/844/g-voetbaltornooi-was-een-succes

op bezoek bij de voetbalkraks

Geplaatst 26 sep. 2012 05:24 door Onbekende gebruiker

Een site boordevol ...voetbalfun, jeugdvoetbal, techniektraining, balbalgoalie, balbal trainerspraat, balbalmobiel, balbal voor kinderen en personen met een beperking, sociale voetbalprojecten, een trainersvereniging voor jeugdtrainers, straatvoetbal, voetbalstages, de balbal oefenstofdatabase en nog zoveel meer...

Op bezoek bij Club Brugge


Matches die werden afgeklokt

Geplaatst 26 sep. 2012 00:20 door Onbekende gebruiker

 1. Cloudcamper ontwerpt een exclusieve website voor Myiamoto Bredene in ruil voor een verdedigingscursus voor relaties van Cloudcamper. 
 2. Cloudcamper ontwerpt een Google website voor Fotoatelieetje in ruil voor een fotoreportage van de medewerkers. 
 3. Cloudcamper geeft een opleiding rond Google en sociale media aan Buddywerking Oostende in ruil voor een infosessie over psychische kwetsbaarheid. 
 4. Cloudcamper organiseert een Google domein voor Balbalschool Voetbalkraks in ruil voor een sportnamiddag. 
 5. Cloudcamper geeft advies over mobiliteit aan Jobcentrum vzw en krijgt in ruil een stagiair ICT. 
 6. Cloudcamper ontwerpt een Google website voor Oostendse Visbakkers vzw in ruil voor een gastronomische namiddag in het teken van vis. 
 7. Cloudcamper maakt de website van Ier & Gunter gebruiksvriendelijker in ruil voor een gastoptreden. 
 8. Cloudcamper zet een Googledomein op voor 10 gebruikers voor Handbooggilde Sint-Sebastiaan en verzorgt een opleiding in ruil voor een teambuilding boogschieten (10 à 15 personen). 
 9. Cloudcamper geeft een laptop aan het Rode Kruis in ruil voor een EHBO cursus in het ondernemerscentrum Oostende. 
 10. Cloudcamper maakt een Google domein voor Esperanto Ligo La Konko in ruil voor een opleiding Esperanto. 
 11. Cloudcamper leent computers en een lokaal uit aan Lets Oostende in ruil voor een Googledomein: www.lets-oostende.be 

1-5 of 5